Over ons

Advocatenkantoor Peeters & Hermans is een snelgroeiend kantoor met een sterke reputatie in Lier. Ons kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in bouwrecht, aannemingsrecht, omgevingsrecht en verschillende aspecten van het eigendomsrecht. 

 

Ons kantoor heeft een multidisciplinaire aanpak en wordt door drie ervaren advocaten met een passie voor het vak ondersteund. Wij houden ervan om de juridische uitdaging aan te gaan. Wij staan zowel particulieren als ondernemingen bij met hun juridische problemen in onze specialisatiegebieden. 

 

Wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak en hebben oog voor de mens achter de cliënt. Daarom communiceren wij transparant en helder over de erelonen, die wij aanrekenen en zijn wij altijd vlot bereikbaar voor uitleg over uw zaak.

 

Advocatenkantoor Peeters & Hermans heeft op dit moment twee vestigingen. Wij kunnen u bijstaan vanuit ons kantoor in Lier en/of Antwerpen. U kunt, na afspraak, ook langskomen op een van onze kantoren mocht u een persoonlijk gesprek willen over uw juridische zaak of een juridisch probleem. Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren via de contactpagina om uw vraag of probleem voor te leggen. 

 

U kunt hieronder het profiel van onze advocaten bekijken.

 

Liesbeth Peeters

Advocaat

Ons kantoor behandelt dossiers over omgevingsrecht, ruimtelijke ordening, milieurecht, bodem, onteigening, overheidsopdrachten en algemeen publiek recht.

Contact via info@peetersenhermans.be
of via het nummer +32 472 29 00 11

Willem Hermans

Advocaat

Willem Hermans is sinds 2012 verbonden aan de balie en behandelt dossiers omtrent aannemings- en bouwrecht, huurrecht, eigendomsrecht, verbintenissenrecht en het verzekeringsrecht.

Contact via willem@peetersenhermans.be
of via het nummer +32 472 29 00 11

Lien Hermans

Advocaat-medewerker

Lien Hermans is sinds 2015 verbonden aan de balie en behandelt dossiers omtrent aannemings- en bouwrecht, huurrecht, eigendomsrecht, verbintenissenrecht. Daarnaast legt zij zich toe op dossiers inzake omgevingsrecht.

Jan Hermans

Legal Advisor

Jan Hermans kan terugbuigen op een succesvolle carrière als advocaat en nadien als immobiliënmakelaar. Jan Hermans adviseert en begeleidt in dossiers over aannemings- en bouwrecht, huurrecht, eigendomsrecht, verzekeringsrecht.

Contact via info@peetersenhermans.be
of via het nummer +32 472 29 00 11

Advocatenkantoor Peeters & Hermans Lier

Advocatenkantoor Peeters & Hermans Antwerpen