Contractenrecht

Advocatenkantoor Peeters & Hermans beschikt over de kennis en ervaring om u te ondersteunen indien u juridische problemen ervaart met een verbintenis. Ongeacht of u particulier of ondernemer bent, adviseren wij u bij het opstellen, het controleren en het aanvechten van onder andere navolgende contracten

Architectuur- en aannemingsovereenkomsten

Wij begeleiden u als aannemer, architect of bouwheer bij het opstellen en het interpreteren van overeenkomsten. Hiernaast kunnen wij u ook bijstaan bij het aanvechten van onduidelijke of betwiste clausules in contracten. 

 

Wij assisteren u met raad en daad bij al uw juridische problemen rond de aansprakelijkheid en contractbreuken van aannemers, architecten en bouwheren. Daarnaast verdedigen wij uw belangen -ten gronde of in kort geding- voor de rechtbank.

Huurcontracten

Advocatenkantoor Peeters & Hermans in Lier en Antwerpen kan u assisteren bij het opstellen van een huurovereenkomst. Wij behandelen dossiers inzake gemene huur, woninghuur of handelshuur.

Koopcontracten

De koop van onroerend goed gaat gepaard met grote monetaire belangen en meestal complexe juridische contracten. Wij zorgen ervoor dat u een solide koopovereenkomst afsluit, waarbij u in het geval van een geschil goed beschermd bent.

Pacht- en opstalovereenkomsten

Wilt u een pacht- of een opstalovereenkomst laten opstellen of controleren? Dan kan ons advocatenkantoor u hierbij professioneel assisteren. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het starten van een juridische procedure bij een zakelijk geschil rond dit soort overeenkomsten. 

Uiteraard kan advocatenkantoor Peeters & Hermans u ook bijstaan als bemiddelaar zodat geen rechtszaak nodig is.

Heeft u in Lier of Antwerpen een betrouwbare partner nodig waarop u kunt vertrouwen voor al uw juridische kwesties rond het verbintenissenrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met advocatenkantoor Peeters & Hermans via het contactformulier of via het telefoonnummer +32 472 29 00 11 (W. Hermans) en +32 493 04 53 52 (L. Peeters).

Contacteer ons